Talosta – 12. 10. 2015
Talosta

Talosta

Modernia asumista art deco -talossa Iso Roobertinkadulla

Osoitteeseen Iso Roobertinkatu 28 alun perin vuonna 1937 rakennettu liikerakennus on saneerattu nyt kiinteistöksi täynnä moderneja kaupunkikoteja.

Uudiskohteessamme on yhteensä 5 asuinkerrosta, 32 asuntoa, 1 liiketila katutasossa ja 1 toimisto toisessa kerroksessa. Talon ovelta avautuvat Punavuoren kahviloiden, putiikkien ja kivijalkakauppojen värittämä elävä kaupunginosa.

Talon viiteen kerrokseen syntyy lukuisia viihtyisiä yksiöitä 33,5 neliöstä aina avaraan 63,5 neliöön. Kiinteistön kaksioiden ja kolmioiden pinta-alat vaihtelevat 40 neliöstä 94 neliöön. Ainutlaatuista asumismukavuutta tarjoavat viidennen kerroksen 117,5 neliön 4h+kt+s huoneisto ja erityislaatuinen 112 neliön 4h+kt+s ullakkoasunto, jonka omalta ulkoterassilta näet Punavuoren kattojen ylle. Talon asukkaille on myös rakennettu ainutlaatuinen sisäpiha talon katolle. Osassa asunnoissa on oma sauna. Kaikki kiinteistön asunnot on sisustettu kauniiksi ja käytännöllisiksi kodeiksi laadukkain pintamateriaalein ja säilytysratkaisuin.

Talosta - kuva 1 Talosta - kuva 2